آیا استفاده از پاور های ماینر برای ریگ های ماینینگ مضر است؟

متن کامل

 

 

با رشد قیمت رمز ارز اتریوم و عبور آن از سقف قیمت تاریخی با وجود تعیین زمان 18 الی 24 ماهه به منظور فورک اتریوم و تبدیل آن از POW به POS  به دلیل مصرف کم برق و تولید کم صدا  و کارایی چندگانه کارت های گرافیک، بسیاری از ماینر ها به سمت استخراج رمز ارز با ریگ ماینینگ روی آوردند. تقاضا زیاد و عرضه کم کارت های گرافیک ومنابع تغذیه مورد نیاز آنها سبب افزایش قابل ملاحظه قیمت آنها در بازار جهانی و طبیعتا بازار داخلی شده است.بعد از کارت های گرافیک، منابع تغذیه ریگ های ماینینگ از اهیمت بالایی برخوردار بوده و قطعات گران قیمتی هستند. منابع تغذیه ATX که به صورت استاندارد برای کامپیوتر های خانگی و اداری مورد استفاده هستند در توان های بالا بسیار گران قیمت میباشند. از همین روی دیجی ماینر با تکیه بر تجربیات خود در حوزه نرم افزار و سخت افزار قطعه الکترونیکی را با نام همزمان ساز پاور ریگ ماینر طراحی نموده است که میتواند انواع پاور های ماینر را با مادر بورد ریگ ماینینگ همزمان کند و سبب صرفه جویی قابل ملاحظه ای در هزینه اولیه قطعات ریگ ماینینگ و به طبع از آن کوتاه شدن دوره بازگشت سرمایه خواهد شد.  در همین حال با توجه به اینکه بسیاری از فروشندگان به دلایل تجاری تمایلی به استفاده از پاور های ماینر برای ریگ های ماینینگ ندارند، بسیاری از ماینر ها نیز در استفاده از پاور های ماینر بر روی ریگ های ماینینگ تردید دارند و برخی استفاده از آن ها را مضر اعلام میکنند. به همین منظور پرسش اصلی این مقاله مطرح شد: "آیا استفاده از پاور های ماینر برای کارت های گرافیک وریگ ماینینگ مضر است؟"

 

 

به منظور پاسخ به این پرسش در آزمایشگاه تحقیقاتی دیجی مایر آزمایشی را ترتیب دادیم تا با اندازه گیری میدانی و مقایسه نتایج با استاندارد ها به پاسخ این پرسش پی ببریم.

 

به این منظور چند پاور متداول را به شرح جدول ذیل مورد بررسی قراردادیم:

 

 

و کیفیت ولتاژ خروجی آنها توسط مولتی متر دیجیتال GWInSTEK GDM-396  و اسیلوسکوپ دیجیتال GDS-1072A-U که هر دو ابزار های دقیق و کاملا کالیبره شده ای هستند مورد ارزیابی قرار گرفته است. در ویدیو اول منابع تغذیه را در آزمایشگاه مورد ارزیابی قرار میگیند:

 

 

 

 

سپس منبع تغذیه APW 3  مورد تحلیل AC , DC قرار میگیرد:

 

 

در مرحله بعد منبع تغذیه APW7 مورد تحلیل DC ,AC قرار میگیرد:

 

 

در مرحله بعد منبع تغذیه APW5 مورد تحلیل DC ,AC قرار میگیرد:

 

 

و در آخرین مرحله اندازه گیری منبع تغذیه استاندارد ATX مورد ارزیابی قرار میگیرد:

 

 

بعد از اندازه گیری های میدانی، نتایج و خروجی های کلیه منابع تغذیه با هم مقایسه میگردد و از نظر ولتاژ و نویز و ریپل خروجی طبقه بندی میشوند:

 

 

نتایج حاصل شده از اندازه گیری 4 منبع تغذیه واختلاف ولتاژ خروجی آنها با مرجع 12 ولت در جدول زیر نمایش داده شده است:

 

 

در آخرین مرحله به منظور ارزیابی استاندارد بودن ولتاژ منابع تغذیه مورد استفاده به استاندارد Intel ATX مراجعه میکنیم.  استاندارد ATX Specification V2.2 توسط شرکت اینتل در سال 2003 تدوین و نشر شده و از طریق کلیک بر روی مرجع قابل دانلود میباشد. به استناد این مرجع محدوده مجاز ولتاز بر روی مادر بورد های ATX مطابق با جدول ذیل تعریف میشود:

 

 

بنابر این محدوده ولتاژ +12 از 11.4 الی 12.6 ولت طبق استاندارد اینتل مورد قبول میباشد.لذا به استنداد آزمایش میدانی کلیه منابع تغذیه مورد ارزیابی قرار گرفته مطابق با استاندارد Intel ATX بوده و به صورت ایمن  میتوانید از آنها بر روی ریگ های ماینینگ بهره ببرید.

 

 

دیجی ماینر مشاور و متخصص تجهیزات استخراج ارز های دیجیتال

ما را در صفحات اجتماعی زیر دنبال کنید.

 

 

                 

 

5 بهمن 1399
تعداد بازدید: 6427

نظرات

ارائه کنندگان
آخرین مقالاتآرشیو مقالات...
صفر تا صد بررسی دستگاه ماینر Antminer S19 4 مهر 1402 894

دستگاه Antminer S19 یکی از پرقدرت‌ترین دستگاه‌های استخراج ارزهای دیجیتال مبتنی بر تکنولوژی بلاکچین است. این دستگاه که توسط شرکت Bitmain طراحی و تولید شده است، به خصوص برای استخراج ارز بیتکوین به کار می‌رود. در این خلاصه، در این مقاله به بررسی مشخصات فنی و نرم افزاری دستگاه Antminer S19 می‌پردازیم.

ادامه مطلب...
مرورگر شما بسیار قدیمی است!
جهت مشاهده این وب سایت به صورت صحیح، بروزرسانی مرورگرتان ضروری خواهد بود. بروزرسانی مرورگر
×